• Blogi
  4.jpg
  Tyyntä ennen...
  Mistä johtuu parin kuukauden Pawsaur Studion hiljaiselo? Lue lisää
 • Artikkelit
  5.jpg
  Artikkelit
  Tarina keskinkertaisuudesta
  Jälleen yksi Pawcup takana ja turpaan tuli niin, että tukka lähti eikä enää tee mieli pelata. Voittanut joukkue seilasi turnauksen... Lue lisää

Main » 2013 » Lokakuu » 17 » Suomeen Dota 2 -liiga? Kerro mielipiteesi!
17:16
Suomeen Dota 2 -liiga? Kerro mielipiteesi!
Olen matkalla Helsinkiin 20.10.2013 keskustelemaan Suomeen mahdollisesti tulevasta Dota 2 -liigasta muiden suomalaisten eSports vaikuttajien kanssa.

Jotta kokoukseen saataisiin mahdollisimman paljon hyviä ehdoituksia miten liiga pitäisi järjestää ja mitä ei kannata tehdä,  Pawsaur Studio kysyykin nyt koko Suomen Dota 2 yhteisöltä: Miten liiga pitäisi toteuttaa sinun mielestäsi?
- Pitäisikö liigaa vielä edes tuoda?
- Mikä pitäisi olla kauden kesto?
- Paljonko liigassa pitäisi olla kiinni rahaa?
- Liigamuoto?

Tässä vain osa kysymyksistä mitkä mietityttävät Pawsaur Studiota.

Osallistu siis todella Suomen Dota 2 -pelin tulevaisuuteen kertomalla oma mielipiteesi!
Vastata voit suoraan tämän uutisen kommentteihin tai "Ota yhteyttä" -välilehdeltä.

---- Lisäys 20.10.2013 ----

Peliyhteisöjen palaveri käytiin tänään ja yhtenä agendana oli keskustella tulevista liigoista. Kaikki tulleet palautteet luettiin palaverissa ja niitä tullaan käyttämään liigojen luomisessa. 
Palautetta ja ideoita voi kuitenkin vieläkin antaa ja ne tullaan lisäämään koottuun asiakirjaan, josta tähän mennessä saadut palautteet löytyvät.
Palautetta ja mielipiteitä voi pistää vieläkin tämän uutisen kommentteihin tai "Ota yhteyttä" -välilehdeltä.
Views: 2392 | Added by: Pawsaur | Rating: 5.0/3
Total comments: 181 2 »
0
1 119   [Entry]
Ei taida olla tarpeeks aktiivista/isoa skeneä että sais jotain järkevää liigaa pystyyn.

0
2 Pawsaur   [Entry]
Liigan tarkoitus olisikin kasvattaa skeneä ja herättää mielenkiintoa, jotta saadaan skeneä isommaksi. Mahdollisesti lyhyet liigakaudet, jotta uusia joukkueita voi osallistua ja päästä mukaan. Suomessa kuitenkin on noita online turnauksia pelaavia joukkueita. (Parhaimmillaan ollut 43 suomi joukkuetta)

0
3 Vinskie   [Entry]
Suomen dota joukkueethan ei ole kovin vakaita joten liigan loppuun pääsemistähän voisi helpottaa esimeriksi rajoitetut pelaajavaihdot, mahdollisen osallistumismaksun lisäki myös jonkunlainen panttiraha joka tultaisiin maksamaan takaisin jos joukkue on pystynyt saavuttamaan liigan aikana siihen vaadittavat kriteerit(lineupin muutokset, pelien pelaaminen jne.) Jonka lisäksi myös nopeat liiga kauden vaihdot(pari kk) jonka aikana joukkueet voivat vaihtaa pelaajia ja ilmottautua mukaan seuraavaan kauteen ihan uudella lineupilla

0
4 Snipufin   [Entry]
Sehän on nyt aika selvää, että ei porukalla ihan innokkuus riitä pitkäaikaisiin liigoihin, varsinkaan jos mitään palkintoja ei ole. Mää ite suosittelisin ainakin näin alkuun semmoisia lyhytaikaisia liigoja, tyyliin kuukauden "lohkovaihe" ja sit play-offit loppuun. Lohkovaiheen aikana pelaajavaihdot sais olla vapaita mut sit ne pitäis lyödä lukkoon ennen play-offeja, ettei homma ihan menis päin honkia. Tämmönen näkemys mulla.

0
5 kalle   [Entry]
Jos mukaan tulee menace tms joku kovempi tiimi, eiköhän ne matsit ole aika läpihuutoja, ei aloittelijatiimejä kiinnosta ottaa turpaan joka pelissä

0
6 fuzzy   [Entry]
joku IXDL:n tyylinen gathersysteemi olisi kyllä jees.

0
7 Pelle   [Entry]
Ihan hyvä vaan, jos Suomen menestynein Dota 2 joukkuekkin saataisiin osallistumaan, niin saataisiin pelien tasoa samantien korkeammalle. Ei kukaan jaksa juurikaan seurata matseja joissa puolet skillshoteista missataan ja puolet pelaajista sooloilee ympäri mappia. Olkoot sitten stomppi matseja paljon, kunhan vaan olisi viihdyttävää katsella hienoja suorituksia hyviltä pelaajilta.

0
8 kalle   [Entry]
@Pelle eikö tässä haettu mikä olisi PELAAJILLE kiinnostavaa eikä katsojille? Tuskin ketään kiinnostaa katsoa random suomitiimejä muutenkaan

0
9 Pawsaur   [Entry]
Liigan tarkoitus osittain olisikin saada random tiimeistä tunnettuja konkareita. Palkinnothan tässä tapauksessa ei rajoittuis vaan siihen no.1 sijoittuneille vaan useammalle. Mutta eikö tekisi mieli otella Suomen parasta joukkuetta vastaan ja ottaa mallia? (vaikka saattaisi tullakkin nenille ensimmäiset 10 peliä)

0
10 MATUMBAVITUNMAN   [Entry]
IHANAA <3

1-10 11-18
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Uusin twiitti

Login

Statistiikka


Online: 1
Vieraita: 1
Käyttäjiä: 0

Copyright Pawsaur Studio © 2021 | Website Builder Templates | Pawsaur Studio