• Blogi
    4.jpg
    Tyyntä ennen...
    Mistä johtuu parin kuukauden Pawsaur Studion hiljaiselo? Lue lisää
  • Artikkelit
    5.jpg
    Artikkelit
    Tarina keskinkertaisuudesta
    Jälleen yksi Pawcup takana ja turpaan tuli niin, että tukka lähti eikä enää tee mieli pelata. Voittanut joukkue seilasi turnauksen... Lue lisää

Main » 2013 » Lokakuu » 14 » Insomnia XV lisää Dota 2 Online -turnauksen valikoimaansa!
20:02
Insomnia XV lisää Dota 2 Online -turnauksen valikoimaansa!
Yhteistyössä Pawsaur Studio ja Verkkopeliyhdistys Insomnia ry julkaisevat ensimmäistä kertaa Suomen maassa Online Dota 2 -turnauksen rahapalkinnoilla. Turnaus tullaan järjestämään 25-26.10.2013 verkkopelitapahtuman Insomnia XV yhteydessä. 

Lan -turnaus tullaan järjestämään erikseen. Lan -osuuden voittajat myös palkitaan ilmoitettujen lanin palkintojen mukaan. Kaksi parasta joukkuetta sijoittuvat online -turnauksen quarter- ja semifinaali vaiheeseen ottamaan vielä yhteen online pelaajia vastaan ja taistelemaan sen osuuden palkinnoista.

Online turnaukseen ilmoittautuminen on täysin ilmaista ja säännöt tulevat olemaan lähes samat kuin jo monelle suomalaiselle pelaajalle tutuksi tulleessa Pawcupissa

Turnauksen ilmoittautumiset on avattu. Löydät ne täältä.

Lisää tästä aiheesta voi suoraan kysyä kommenteissa tai pistämällä viestiä Pawsaur Studiolle esimerkiksi "Ota yhteyttä" -osiosta.

Online turnauksen palkinnot:
1. 100€
2. 50€

Tarkemmat aikataulut, SÄÄNNÖT ja nippelitiedot julkaistaan Pawsaur Studion nettisivuilla, joten silmä tarkkana ja kaikki myös kotoa käsin osallistumaan Insomnioille!


Views: 2556 | Added by: Pawsaur | Rating: 5.0/2
Total comments: 9
1 lol  
0
Onko tää nyt se suuri uutinen?

2 go go  
0
Hienoa lisää tällästä!

3 juuh elikkäs  
0
ensin voitat 450e turnauksen jotta pääset kamppailemaan 150e turnauksen semifinaaleihin

?????????????

4 Gilnor  
0
Insomnian casual tiimit haluavat tälläistä? mielummin kuin perus laniturnausta. Mukavaa kun voitat laniturneen ja sit meet online turnaukseen ottaan 100-0 turpaan... jää varmaan tosi hyvä fiilis turnauksesta/laneista. #notverysmart #tryingtoomuch

5 lol  
0
Mitä ideaa alottaa turnaus kello 16.00 perjantaina, ihmiset käyvät töissä ja koulussa. Taas yks loistoidea .___________.

6 alkamis ajankohta  
0
Turnaus tulee perjantaina alkamaan myöhemmin. Säännöissä taitaa lukea alustavasti ja joukkueet ovat toivoneet myöhempää aikaa. Varmaan 19:00 on lähempänä totuutta.

7 Pawsaur  
0
Kuittaan tämän. Turnaus alkaa perjantaina aikaisintaan kello 19:00 joukkueiden toivomuksien vuoksi. Lauantaina pelit alkavatkin paljon aikaisemmin ja painottuvat päivälle.

8 Pawsaur  
0
Mennään sen hetkisillä tournament säännöillä mitkä ovat voimassa.

9 Suomen esport  
0
Koska pelit vai tätäkö se suomen esport taas on! suomen (tobiwan järkkääs)

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Uusin twiitti

Login

Statistiikka


Online: 1
Vieraita: 1
Käyttäjiä: 0

Copyright Pawsaur Studio © 2024 | Website Builder Templates | Pawsaur Studio