• Blogi
  4.jpg
  Tyyntä ennen...
  Mistä johtuu parin kuukauden Pawsaur Studion hiljaiselo? Lue lisää
 • Artikkelit
  5.jpg
  Artikkelit
  Tarina keskinkertaisuudesta
  Jälleen yksi Pawcup takana ja turpaan tuli niin, että tukka lähti eikä enää tee mieli pelata. Voittanut joukkue seilasi turnauksen... Lue lisää

Main » 2013 » Heinäkuu » 14 » Pawcup - Assembly Qualifiers - Kutsun voittaneet joukkueet
22:00
Pawcup - Assembly Qualifiers - Kutsun voittaneet joukkueet
Sunnuntaina 14.7. käytiin karsintojen viimeiset matsit, jossa FINSTACK dominoi koko päivän. Päivän ensimmäisissä peleissä FINSTACK varmisti itselleen kutsun Assyille voittaessaan joukkueen The Catharsis

Seuraavaksi oli vuorossa blablablaa vastaan Maphya, jossa käytiin kovaa taistelua. Blablablaa onnistui kuitenkin voittamaan molemmat pelit ja ylsi samalla itsekkin kutsun saaviin joukkueisiin. 

Viimeisenä oli vuorossa "Grand Finaali", jossa kaksi kutsun saanutta joukkuetta taistelivat toisiaan vastaan. Ensimmäisessä pelissä FINSTACK dominoi pelin täysin ja siirtyi yhden pelin johtoasemaan. Toisessa pelissa blablablaa pisti kuitenkin hanttiin ja johti matsia pitkän aikaa. FINSTACK kuitenkin onnistui pitkittämään peliä tarpeeksi kauan ja saivat Naga Sirenille ja Chaos Knightille riittävästi farmia. Tästä seurasi lopulta se, että blablablaa ei onnistunut pysäyttämään enää FINSTACKiä ja he onnistuivat viemään lopulta voiton.

Muutaman viikon päästä tulemme näkemään nämä joukkueet tosi toimissa, kun Assembly käynnistyy 1.8. Tervetuloa silloin seuraamaan, kuinka näiden joukkueiden käy, kun he kohtaavat jo ennalta kutsutut joukkueet niin ulkomailta kuin suomestakin.
Views: 1053 | Added by: Pawsaur | Rating: 0.0/0
Total comments: 4
1 EASYDOTA  
0
Noboz + 4 2stronk

2 Matsimoko  
0
Oho Finstack voitti, kukapa olisikaan uskonut.

3 lolxd  
0
se sd lina combo on niin hankala suorittaa että lähinnä siinä onnistunut joukkue sai paikan.

4 Tompson  
0
RCTIC , Mikkelin kirjakerho ja Game agents on bot 3 tiimit täs turnaukses. Kaikki muut tiimit voivat olla top kolmosessa iha kevyesti.

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Uusin twiitti

Login

Statistiikka


Online: 1
Vieraita: 1
Käyttäjiä: 0

Copyright Pawsaur Studio © 2023 | Website Builder Templates | Pawsaur Studio