• Blogi
  4.jpg
  Tyyntä ennen...
  Mistä johtuu parin kuukauden Pawsaur Studion hiljaiselo? Lue lisää
 • Artikkelit
  5.jpg
  Artikkelit
  Tarina keskinkertaisuudesta
  Jälleen yksi Pawcup takana ja turpaan tuli niin, että tukka lähti eikä enää tee mieli pelata. Voittanut joukkue seilasi turnauksen... Lue lisää

Main » 2013 » Heinäkuu » 12 » Pawcup - Assembly qualifiers - Alustavat aikataulut ja lisää informaatiota
23:26
Pawcup - Assembly qualifiers - Alustavat aikataulut ja lisää informaatiota
Assemblyn karsinnat Dota 2:sen osalta kolkuttelevat jo ovella ja on aika hieman käydä läpi alustavia aikatauluja tulevalle viikonlopulle. 

Perjantaina 12.7.
18:00 Ilmoittautumiset sulkeutuvat ja lohkot tehdään valmiiksi tämän jälkeen.
n.19:00 Lohkot julkaistaan

Lauantai 13.7.
15:00 Lohkot alkavat
23:00 Päivä loppuu viimeistään.

Sunnuntai 14.7.
15:00 Finaalit

Lohkojen kestoa ja mitä niiden lisäksi lauantaina pelataan riippuu osallistujien määrästä. Tämä vaikuttaa myös sunnuntain peleihin. Sunnuntaina pelataan todennäköisesti pelkästään finaalit.
Ne kaksi joukkuetta, jotka voittavat paikat Assyille tulevat pelaamaan myös Grand finaalin sunnuntaina. Tämä johtuu siitä, että se tulee vaikuttamaan lopulliseen seedaukseen itse Assyjen turnauksessa.

Turnauksessa saattaa vielä muuttua pelimuoto.
Alustava tarkoitus on ollut järjestää DE Lohkot ja SE bracketit niinkuin Assyillä tulee olemaan. Tämä ei kuitenkaan mahdollisesti ole toimiva ratkaisu johtuen osallistujien määrästä. Niinpä turnausmuoto saattaa muuttua, jotta saadaan mahdollisimman toimivat karsinnat aikaiseksi. Tämäkin asia tullaa varmistamaan huomenna kun lohkot julkaistaan ja todellinen osallistujien määrä on selvä.
Views: 874 | Added by: Pawsaur | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
1 AD|Mameshiba  
0
Eli perjantaina ei ole pelejä? Näinhän siinä lukee mutta varmistaakseni vain koska aikaisemmin perjantain peleistä oli puhe.

Lisäksi DE suositeltavaa lähes jokavaiheeseen jos 2 _parasta_ tiimiä on tarkoitus turnaukseen saada, ettei paras tiimi tiputa toisiksi parasta alkupeleissä.

2 Pawsaur  
0
Kyllä. Pelit alkavat siis vasta lauantaina, vaikka alkuperäinen tarkoitus oli jo aloittaa perjantaina. Monet ovat sitä toivoneet, että lohkot julkaistaisiin päivää ennen kuin ne pidetään ja siksi näin.

Karsinnoissa tulee olemaan lohkot + pudotuspelit (bracketit). Muutoksen uhrina on vain se millä tavalla nuo toteutetaan, jotta ei käy juuri näin kun Mameshiba sanoi.

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Uusin twiitti

Login

Statistiikka


Online: 1
Vieraita: 1
Käyttäjiä: 0

Copyright Pawsaur Studio © 2023 | Website Builder Templates | Pawsaur Studio