• Blogi
  4.jpg
  Tyyntä ennen...
  Mistä johtuu parin kuukauden Pawsaur Studion hiljaiselo? Lue lisää
 • Artikkelit
  5.jpg
  Artikkelit
  Tarina keskinkertaisuudesta
  Jälleen yksi Pawcup takana ja turpaan tuli niin, että tukka lähti eikä enää tee mieli pelata. Voittanut joukkue seilasi turnauksen... Lue lisää

Main » 2013 » Heinäkuu » 21 » Mikkelin kirjakerho luovuttaa ASM 2013 turnaus kutsunsa - Imaginary Gaming tilalle
11:47
Mikkelin kirjakerho luovuttaa ASM 2013 turnaus kutsunsa - Imaginary Gaming tilalle
Sunnuntai 21.7. käynnistyi mielenkiintoisella tavalla Suomen Dota 2 -skenessä.

Joukkueen Mikkelin Kirjakerhon kapteeni Timo "timpsu" Tihinen ilmoitti, että he eivät voi osallistua Assemblyn Dota 2 -turnaukseen. Tihinen kertoi syyksi sen, että heidän yksi pelaaja ei tule pääsemään paikalle ja heillä ei ole mahdollisuuksia taistella turnauksen palkintosijoista uudella lineupilla. Näinpä hän myös kommentoi, että järkevämpää tällä aikataululla jättää tulematta, jos jonossa on muita paikalle haluavia tiimejä.

Tästä aukenikin paikka uudelle joukkueelle tähän turnaukseen.
Viimeisen viikon aikana on tullut erittäin paljon kyselyitä ulkomailta Assemblyjen Dota 2 -turnauksen järjestäjille. Näille kaikille on pitänyt todeta, että joukkueet ovat jo päätetty. Yksi näistä joukkueista oli alunperinkin tarkoitus ottaa mukaan Assemblyille. Ranskalainen Imaginary Gaming ei ollut vastannut alkuperäiseen kutsuun tarpeeksi ajoissa, kun kutsu oli lentänyt roskapostiin.

Näinpä heiltä kysyttiin, olisivatko he valmiita tulemaan paikanpäälle osallistumaan tähän turnaukseen. Joukkueen manageri Renaud "Qmstazy" Fertin kommentti tähän oli: "Yea we can book flights and hotels this night I think".

Assemblyjen Dota 2 päätuomari Erkka "Prote" Jouste perustelee joukkuevalintaa näin: "Olisimme ottaneet tämän joukkueen muutenkin, jos he olisivat vastanneet alkuperäiseen kutsuun aikaisemmin. Muita perusteluja tälle joukkueelle on se, että he ovat olleet aktiivisia ja olivat pelaamassa mm. tuolla RaidCall EMS One Summer Main Eventissä, missä Rat in the Dark (Team Menace) oli myös mukana."

Imaginary Gaming

fr SEVtm Severin Philip Captain


fr Banz Gregory Puivif Player

fr Vladtepes Fabian Borie Player

fr Spidah Dimitri Killy Player

fr Sky Alexander Albeza Player

fr Qmstazy Renaud Fert Manager

Views: 1398 | Added by: Pawsaur | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
0
1 homo   [Entry]
Huonon tiimin tilalle vielä huonompi tiimi.

0
2 WergeOgre   [Entry]
paskoja paskojen paikalle

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Uusin twiitti

Login

Statistiikka


Online: 1
Vieraita: 1
Käyttäjiä: 0

Copyright Pawsaur Studio © 2021 | Website Builder Templates | Pawsaur Studio