• Blogi
  4.jpg
  Tyyntä ennen...
  Mistä johtuu parin kuukauden Pawsaur Studion hiljaiselo? Lue lisää
 • Artikkelit
  5.jpg
  Artikkelit
  Tarina keskinkertaisuudesta
  Jälleen yksi Pawcup takana ja turpaan tuli niin, että tukka lähti eikä enää tee mieli pelata. Voittanut joukkue seilasi turnauksen... Lue lisää

Main » 2013 » Toukokuu » 14 » Typosta typoon
17:19
Typosta typoon

Minä
Minä olen Jaakko "Pawsaur" Markkanen. Viime vuoden lopulla päätin, että haluan ruveta castaamaan Dota 2 -pelejä. Tässä oli kuitenkin pieni ongelma. Kukaan ei tuntenut minua ja minun piti löytää joitain pelejä, mitä kommentoida. Niinpä syysloman aikana päätin, että nyt lähtee. Koodasin ensimmäiset nettisivut asiaan liittyen ja lauantaina, kun kaikki oli valmista rupesin huutelemaan "Finland" -chat kanavalla Dotan sisällä: "Suomalainen Dota 2 -turnaus Pawcup tänään! Tule mukaan osallistumaan!".

Pawcup
Näin sai alkunsa Pawcup Suomalaisille Dota 2 -pelaajille suunnattu online -turnaussarja. Castasin tuon ensimmäisen turnauksen ja sain hyvää palautetta, joten järjestin seuraavan ja seuraavan ja seuraavan.

Typosta typoon
Ajan myötä huomasin, kuinka paljon tässä hommassa oikeasti täytyy kirjoittaa. Gaming.fi oli myös ottanut minuun yhteyttä ja toivoi, että uutisoisin turnauksista heidän nettisivuillaankin. En kuitenkaan ole juuri koskaan kirjoitellut mitään ja varmasti jokainen, joka on käynyt minun sivuillani on huomannut asian. Minulle virheet yhdyssanoissa, pilkuissa ja puhtaissa typoissa ovat arkipäivää, mutta vähenemään päin. Joten tässä myös kaikille typoista kärsiville vinkki: "Kirjoittakaa!"

Kirjoittakaa
Pawsaur Studio on myös osa "Pawsaur" -projektia. Pawsaur Studio -nimike on luotu sitä varten, että myös muut ihmiset voivat liittyä toimintaan ja päästä kirjoittelemaan haluamiaan artikkeleita. Jos siis olet typoista kärsivä Dotasta kiinnostunut henkilö, niin ota ihmeessä yhteyttä. Hyviä juttujen aiheita on esimerkiksi Dota 2 -tutoriaalit, joita ei hirveästi suomen kielellä löydy. Jos olet kiinnostunut myös muustakin pelaamiseen liittyvästä asiasta ja haluat tehdä tutkimuksia tai artikkeleita, eikä sinulla ole siihen julkaisu alustaa, niin Pawsaur Studio pystyy auttamaan. Niinpä totean: "Kirjoittakaa!" (Typot eivät ole pakollisia)

Tulevaisuus
Tämän projektin tarkoitus on pääasiassa parantaa Suomen Dota 2 -skeneä. Tässä ei ole kuitenkaan vielä kaikki. Pawsaur Studion tavoite on parantaa koko Suomen eSports -skeneä.
Kysymys: "Kuinka paljon tähän voidaan vaikuttaa Dotan avulla?" Vastaus: "Paljon!"
Suomen eSports on vielä niin pieni ja aktiivisia toimijoita erittäin vähän niin pienikin voi maasta ponnistaa korkealle. Tulevaisuus näyttää yhtä kirkkaalta kuin tuo ulkona näkyvä auringonpaiste.

Views: 933 | Added by: Pawsaur | Rating: 5.0/3
Total comments: 2
2 Antti tammi  
0
^Samaa mieltä,ja kiva että jengi reagoi.
Must kans tuntuu että paljon lahjakkaita pelaajia myös sooloaa yksin ja pitää näyttää kuin antavaa se tiimimeininki on ja saada ne messiin skabailuihin

1 Juuso Nurmi  
0
Kyllä! Täysin samaa mieltä tuosta eSportsin tason nostamisesta varsinkin Dotan avulla... Erittäin hyvin kirjoitettu! :)

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Uusin twiitti

Login

Statistiikka


Online: 1
Vieraita: 1
Käyttäjiä: 0

Copyright Pawsaur Studio © 2023 | Website Builder Templates | Pawsaur Studio