• Blogi
  4.jpg
  Tyyntä ennen...
  Mistä johtuu parin kuukauden Pawsaur Studion hiljaiselo? Lue lisää
 • Artikkelit
  5.jpg
  Artikkelit
  Tarina keskinkertaisuudesta
  Jälleen yksi Pawcup takana ja turpaan tuli niin, että tukka lähti eikä enää tee mieli pelata. Voittanut joukkue seilasi turnauksen... Lue lisää

Main » 2013 » Syyskuu » 16 » Blogi: Tyyntä ennen myrskyä
22:26
Blogi: Tyyntä ennen myrskyä
Tämän vuoden Assemblyjen jälkeen on Pawsaur Studion meno ollut hieman hiljaista. Tämän hiljaisuuden syyn on saattanut jotkin ihmiset spotata yleisistä keskusteluista.

Pawsaur Studio sai työ pyynnön Kotkan Kauppatieltä ja kahdelta Kymenlaakson Ammattikorkeakoulun opiskelijalta. Työ oli 28 minuutin pituinen "screen show" Kotkan Fashion Night & Culture tapahtuman muotinäytökseen.

fashion night
Tämän työn parissa menikin seuraava kuukausi, kunnes 6.9. koitti ilta jolloin tuo kuului esittää. Tämä sujui aivan loistavasti ja 4x3 metrin screenillä ollut video sai suuret suosion osoitukset.

Studio meinaakin tulevaisuudessa panostaa "Production qualityyn" tulevien turnausten striimeillä. Tällä hetkellä tuon toteuttamiseen on vain pieni pulma: Hardware.
(Kuvassa loppuhaastattelut muotinäytöksestä. Taustalla näkyy pieni osa "Screen Showsta")

Aikaisemmalle laitteisto kokoonpanolle onkin tästä syystä tulossa päivitys, joka tulee olemaan valmis 30.9.2013. Tässä yksi syy lisää miksi ei tulla syyskuussa näkemään turnauksia.

Lokakuun loppua kohti siis suunnataan, jolloin saadaan seuraava Pawcuppi.
Samalla lähestytään yhden vuoden rajapyykkiä ensimmäisestä Pawcupista ja sen kunniaksi järjestetään lisää turnauksia vielä tämän vuoden puolella sekä mahdollisesti jotain muutakin mukavaa. Tarkoituksena olisi järjestää ainakin kolme turnausta ennen kuin vuosi vaihtuu.

Muutakin uutta ja mielenkiintoista on mahdollisesti luvassa, joten seuratkaa Pawsaur Studiota Facebookissa, Twitterissä tai suoraan Pawsaur Studion nettisivuilta.
Views: 607 | Added by: Pawsaur | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]

Uusin twiitti

Login

Statistiikka


Online: 1
Vieraita: 1
Käyttäjiä: 0

Copyright Pawsaur Studio © 2023 | Website Builder Templates | Pawsaur Studio